КАКАО ТЕРТЕ, 100 г
38 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- +380 (67) 381-49-09
- +380 (67) 381-49-09
- Немає в наявності
- Код: 26
КАКАО ТЕРТЕ подрібнене (100% какао терте), Кот-д ́ colys., Cargill, дуже ароматне та свіже!
Ну, а тепер що ж таке терте какао і з чим його їдять))):
Це 100% чорний шоколад без будь-яких добавок, наприклад цукру. Вміст у ньому масла какао від 48% до 55%. Деякі шанувальники гіркого шоколаду його їдять просто так. Какао терте є масою, виготовленою шляхом перемелювання (перетирання) какао-бобів.
Какао терте використовується як для виробництва з нього какао масла, так і у вигляді власне какао тертого, в рецептурах шоколадних мас.
Масло какао має аромат шоколаду, зберігає тверду консистенцію при температурі до +25 градусів, забарвлена кремовим, світло-жовтим або світло-коричневим кольором, плавиться при 33-36 градусах. Його використовують у харчовій та кондитерській промисловості, у косметології та медицині.
ДОМАШНІЙ ШОКОЛАД
Дивлячись, який шоколад робимо: вершковий, гіркий, стільки і беремо тертого какао.
Вершковий шоколад: какао терте 45%, какао масло нерафіноване 20%, вершки сухі чи сухе молоко 25%, цукор/замінник цукру/мед 10%. Горіхи, родзинки на смак.
Гіркий шоколад: какао терте 65-85%, какао масло нерафіноване 15%, цукор/замінник цукру/мед. Сушена журавлина, горіхи, родзинки - на (свій) смак.
Терте какао і масло какао треба розтопити на водяній бані (або в мікрохвильовій печі що набагато зручніше, як тільки починає плавитися перемішуємо кожні 10 - 15 секунд) при температурі не вище 50 градусів, додати інші інгредієнти за рецептом, розлити по формах і поставити на 2 години в холодильник. Якщо ви використовуєте мед при приготуванні домашнього шоколаду, то не додавайте мед у гарячий шоколад понад 40 градусів, по-перше, мед втрачає свої властивості, по-друге, виробляє шкідливі для печінки речовини.
Всі інгредієнти для приготування домашнього шоколаду ви можете придбати у нашому інтернет-магазині DukaNFooD.
Приготуйте свій шоколад побалуйте себе та близьких найсмачнішим та найкориснішим шоколадом зробленим своїми руками та з любов'ю!
Харчова цінність на 100 продукту:
-
Енергетична цінність - 592 Ккал/ 2485 кДж
-
Жири – 53,5 г
-
Білки – 12,8 г
-
Вуглеводи – 0 г
Маса нетто: 100 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Кот-Д'івуар |
Вага | 100 г |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 38 ₴