Кошик
3056 відгуків
Пробуйте новинку👉 тут
Низькокалорійні продукти для дієт, дієта дюкана. Доставка по Україні.
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
Кошик

КАКАО ТЕРТЕ, 100 г

38 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
КАКАО ТЕРТЕ, 100 г
Немає в наявностіКАКАО ТЕРТЕ, 100 г
38 ₴
+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • Немає в наявності
  • Код: 26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

КАКАО ТЕРТЕ подрібнене (100% какао терте),   Кот-д ́ colys., Cargill, дуже ароматне та свіже!

 

Ну, а тепер що ж таке терте какао і з чим його їдять))):

Це 100% чорний шоколад без будь-яких добавок, наприклад цукру. Вміст у ньому масла какао від 48% до 55%. Деякі шанувальники гіркого шоколаду його їдять просто так. Какао терте є масою, виготовленою шляхом перемелювання (перетирання) какао-бобів.

Какао терте використовується як для виробництва з нього какао масла, так і у вигляді власне какао тертого, в рецептурах шоколадних мас.

Масло какао має аромат шоколаду, зберігає тверду консистенцію при температурі до +25 градусів, забарвлена кремовим, світло-жовтим або світло-коричневим кольором, плавиться при 33-36 градусах. Його використовують у харчовій та кондитерській промисловості, у косметології та медицині.

 

ДОМАШНІЙ ШОКОЛАД

Дивлячись, який шоколад робимо: вершковий, гіркий, стільки і беремо тертого какао.

Вершковий шоколад: какао терте 45%, какао масло нерафіноване 20%, вершки сухі чи сухе молоко 25%, цукор/замінник цукру/мед 10%. Горіхи, родзинки на смак.

Гіркий шоколад: какао терте 65-85%, какао масло нерафіноване 15%, цукор/замінник цукру/мед. Сушена журавлина, горіхи, родзинки - на (свій) смак.

Терте какао і масло какао треба розтопити на водяній бані (або в мікрохвильовій печі що набагато зручніше, як тільки починає плавитися перемішуємо кожні 10 - 15 секунд) при температурі не вище 50 градусів, додати інші інгредієнти за рецептом, розлити по формах і поставити на 2 години в холодильник. Якщо ви використовуєте мед при приготуванні домашнього шоколаду, то не додавайте мед у гарячий шоколад понад 40 градусів, по-перше, мед втрачає свої властивості, по-друге, виробляє шкідливі для печінки речовини.

 

Всі інгредієнти для приготування домашнього шоколаду ви можете придбати у нашому інтернет-магазині DukaNFooD.

Приготуйте свій шоколад побалуйте себе та близьких найсмачнішим та найкориснішим шоколадом зробленим своїми руками та з любов'ю!

 

Харчова цінність на 100 продукту:

  • Енергетична цінність - 592 Ккал/ 2485 кДж

  • Жири – 53,5 г

  • Білки – 12,8 г

  • Вуглеводи – 0 г 


Маса нетто: 100 г

Основні
ВиробникCargill
Країна виробникКот-Д'івуар
Вага100 г
УпаковкаДой-пак
  • Ціна: 38 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner