Кошик
3005 відгуків
Пробуйте новинку👉 тут

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

Низькокалорійні продукти для дієт, дієта дюкана. Доставка по Україні.
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
Кошик

Агар — агар 100 г

110 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
Агар — агар 100 г
Готово до відправкиАгар — агар 100 г
110 ₴
+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • Готово до відправки
  • Код: дф18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Купити Агар — агар 100 г 

 Агар-агар — худнемо легко та корисно!

Пригнічує відчуття голоду на 5-6 годин!

Агар-агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт, що отримується способом екстрагування з морських водоростей, який утворює у водяних розчинах щільний холодден. 
Агар-агар багатий на мінерали та вітаміни, містить різні мікроелементи — кальцій, кремній, йод, калій, магній, цинк, залізо. 
Агар-агар не є джерелом калорій (у ньому нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару не розкладається в кишківнику, оскільки дуже швидко проходить через нього. 

Дія агару має легкий проносний ефект і ґрунтується на тому, що, розбухаючи, він неабияк збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишківника і в такий спосіб стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. 

Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу. Містить рослинну клітковину, що сприятливо впливає на травлення, блокувальне накопичення жирів! 

Агар-агар використовується в кондитерській промисловості під час виробництва зефіру, мармеладу, желе, під час отримання холодцю, під час виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду. 

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і в'язким. Під час охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (тобто його можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). 

Приблизна витрата продукту: 2-4 грами агару (1-й чайна ложка) на 150 мл рідини. 

Порівнюємо агар-агар і желатин: 

Желатин — продукт тваринного походження, до здорового харчування жодної відносини не має (Желатин отримують зі шкіри та сполучної тканини корів і свиней!!!! Агар-агар же дуже корисний. 

Желювальні властивості агару набагато кращі, ніж у желатину. Це означає, агара потрібна менше, він швидше застигає. До речі, застигає він за температури 35-40 градусів, це вище кімнатної. 

Агар не має смаку, а желатин має м'ясний присмак, який відчувається, коли желатину поклали більше, ніж треба. Тому в торті «Птиче молоко» і зефірі використовується саме агар-агар, а не желатин. 

Агар-агар не розчиняємо в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від 95 до 100 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим. Під час нагрівання до 85-95 градусів він знову стає рідким розчином, що знову перетворюється на гель за 35-40 градусів. 

Рецепт для схуднення. 

Найпростіший спосіб — чай з агар-агар. У гарячий (90-95 °C) чай додайте агар (1 грам на 200 мл), добре розмішуєте та випиваєте перш ніж напій охолоне нижче 40 °C. Втім, додавати агар можна в чашку будь-якого гарячого пиття (кава, настій, суп, бульйон). Напій з агаром треба випивати за 10-20 хвилин до основної страви. ВАЖЛИВО вживати не більш ніж 4 рази на добу! 

Застосування Агар-агару. 

Агар-агар не має смаку та запаху та не утворює грудочок, тому використовувати його можна в складі будь-яких гарячих напоїв і страв без шкоди для властивого їм зазвичай смаку. Головне дотримуватися загальних принципів: 

Обов'язково приймати в гарячому вигляді, позаяк тільки в цьому разі желювання відбувається в шлунку та сприяє зниженню апетиту, пролонгує відчуття ситості, має оздоровлювальну дію на шлунково-кишковий тракт. 

За один раз рекомендується вживати 1 г агару на 250 мл рідини, за 1 день — 3-4 г. 

«Приборкувач голоду» допомагає не переїдати, але живлення під час його приймання має бути повноцінним і збалансованим! Жодних голодувань! 

На етапі активного зниження ваги найефективнішим є 4-разове приймання продукту з обов'язковим прийманням під час сніданку. Бажано харчуватися 4 рази на добу, щоб інтервал між прийманнями їжі був 3-4 години. Якщо не виходить повноцінно харчуватися, можна обійтися перекусками. 

Для інших цілей «Приборкувач голоду» можна вживати раз-двічі на день. Обмежень за курсом приймання немає: його можна приймати постійно і в складі будь-якої дієти. Звикання до його дії не настає. 

У разі вживання будь-яких ліків і агару (у складі гарячих напоїв) бажано дотримуватися між їх прийманнями 2-годинного інтервалу. 

Маса нетто: 100 г

  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner