Кошик
3056 відгуків
Пробуйте новинку👉 тут
Низькокалорійні продукти для дієт, дієта дюкана. Доставка по Україні.
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
Кошик

Агар — агар 100 г

110 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
Агар — агар 100 г
Готово до відправкиАгар — агар 100 г
110 ₴
+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • Готово до відправки
  • Код: дф18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Купити Агар — агар 100 г 

 Агар-агар — худнемо легко та корисно!

Пригнічує відчуття голоду на 5-6 годин!

Агар-агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт, що отримується способом екстрагування з морських водоростей, який утворює у водяних розчинах щільний холодден. 
Агар-агар багатий на мінерали та вітаміни, містить різні мікроелементи — кальцій, кремній, йод, калій, магній, цинк, залізо. 
Агар-агар не є джерелом калорій (у ньому нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару не розкладається в кишківнику, оскільки дуже швидко проходить через нього. 

Дія агару має легкий проносний ефект і ґрунтується на тому, що, розбухаючи, він неабияк збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишківника і в такий спосіб стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. 

Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу. Містить рослинну клітковину, що сприятливо впливає на травлення, блокувальне накопичення жирів! 

Агар-агар використовується в кондитерській промисловості під час виробництва зефіру, мармеладу, желе, під час отримання холодцю, під час виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду. 

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і в'язким. Під час охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (тобто його можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). 

Приблизна витрата продукту: 2-4 грами агару (1-й чайна ложка) на 150 мл рідини. 

Порівнюємо агар-агар і желатин: 

Желатин — продукт тваринного походження, до здорового харчування жодної відносини не має (Желатин отримують зі шкіри та сполучної тканини корів і свиней!!!! Агар-агар же дуже корисний. 

Желювальні властивості агару набагато кращі, ніж у желатину. Це означає, агара потрібна менше, він швидше застигає. До речі, застигає він за температури 35-40 градусів, це вище кімнатної. 

Агар не має смаку, а желатин має м'ясний присмак, який відчувається, коли желатину поклали більше, ніж треба. Тому в торті «Птиче молоко» і зефірі використовується саме агар-агар, а не желатин. 

Агар-агар не розчиняємо в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від 95 до 100 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим. Під час нагрівання до 85-95 градусів він знову стає рідким розчином, що знову перетворюється на гель за 35-40 градусів. 

Рецепт для схуднення. 

Найпростіший спосіб — чай з агар-агар. У гарячий (90-95 °C) чай додайте агар (1 грам на 200 мл), добре розмішуєте та випиваєте перш ніж напій охолоне нижче 40 °C. Втім, додавати агар можна в чашку будь-якого гарячого пиття (кава, настій, суп, бульйон). Напій з агаром треба випивати за 10-20 хвилин до основної страви. ВАЖЛИВО вживати не більш ніж 4 рази на добу! 

Застосування Агар-агару. 

Агар-агар не має смаку та запаху та не утворює грудочок, тому використовувати його можна в складі будь-яких гарячих напоїв і страв без шкоди для властивого їм зазвичай смаку. Головне дотримуватися загальних принципів: 

Обов'язково приймати в гарячому вигляді, позаяк тільки в цьому разі желювання відбувається в шлунку та сприяє зниженню апетиту, пролонгує відчуття ситості, має оздоровлювальну дію на шлунково-кишковий тракт. 

За один раз рекомендується вживати 1 г агару на 250 мл рідини, за 1 день — 3-4 г. 

«Приборкувач голоду» допомагає не переїдати, але живлення під час його приймання має бути повноцінним і збалансованим! Жодних голодувань! 

На етапі активного зниження ваги найефективнішим є 4-разове приймання продукту з обов'язковим прийманням під час сніданку. Бажано харчуватися 4 рази на добу, щоб інтервал між прийманнями їжі був 3-4 години. Якщо не виходить повноцінно харчуватися, можна обійтися перекусками. 

Для інших цілей «Приборкувач голоду» можна вживати раз-двічі на день. Обмежень за курсом приймання немає: його можна приймати постійно і в складі будь-якої дієти. Звикання до його дії не настає. 

У разі вживання будь-яких ліків і агару (у складі гарячих напоїв) бажано дотримуватися між їх прийманнями 2-годинного інтервалу. 

Маса нетто: 100 г

  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner