Борошно з клейкого рису без глютену, World's Rice, 700 г
155 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- +380 (67) 381-49-09
- +380 (67) 381-49-09
- Готово до відправки
- Код: World's Rice
Борошно з клейкого рису без глютену, World's Rice, 700 г
Борошно з клейкого рису корисне для здоров'я своїм вмістом: вітамінів групи В (тіаміну В1, рибофлавіну В2, ніацину В3 та В6); вітаміну РР, каротину, вітаміну Е, які сприяють зміцненню нервової системи та благотворно впливають на стан шкіри, волосся та нігтів; достатньою кількістю необхідних нашому організму мікроелементів: (калій, фосфор, цинк, залізо, кальцій, йод та селен); складних вуглеводів. Тому вироби з клейкого рису поживні, але не калорійні і навпаки, сприяє загальному схудненню. Також до складу входять 8 амінокислот, які потрібні людському організму для створення нових клітин. Крім цього, борошно містить лецитин, відомий активатор мозкової діяльності, олігосахарид, що відновлює кишківник, і гамма-аміномасляну кислоту, яка допомагає стабілізувати кров'яний тиск. Вироби з клейкого рису дуже корисні людям, які намагаються не набрати зайвої ваги, або навіть схуднути, тому що не збуджують шлункову секрецію і майже не містять солі. Багато дієтологів радять влаштовувати розвантажувальні рисові дні з приготуванням страв з клейкого рису. Борошно з клейкого рису містить мало калорій та багато баластних речовин, що стимулюють роботу органів травлення.
Борошно з клейкого рису, завдяки більш щільній структурі тіста в порівнянні з простим рисовим, стає популярним в якості основи для пельменів та випічки. Використовується в азіатській кухні для приготування десертів, таких як японські рисові пиріжки - моті, тайські млинчики з рисового борошна, китайські пиріжки з начинкою. Особливістю рисового борошна є відсутність у його складі глютену, що дозволяє рекомендувати його людям, які потребують особливого харчування.
Рецепт моті (mochi)
Інгредієнти:
- 150 г борошна з клейкого рису
- 200 мл води
- 60 г цукру
- 5 мл олії рисової
- 50 г кукурудзяного крохмалю для посипання
- 50 г вершкового сиру
- 50 г вершків 30-33% жирності
Спосіб приготування: розчиніть у теплій воді цукор, отриманий сироп влийте у борошно перемішуючи, додайте олію. Піддати тісто термічній обробці: варіант 1 - накрийте харчовою плівкою і відправте в мікрохвильову піч на 2 хвилини, після перемішайте тісто та повторно нагрівайте в мікрохвильовій печі 1 хвилину; варіант 2 - вилити тісто на суху пательню та обжарювати 2-3 хвилини до готовності, постійно помішуючи. Далі охолодіть тісто до температури 20°С. Для приготування начинки збиваємо холодні вершки з вершковим сиром до густої консистенції. Викладіть начинку в кондитерський мішок (примітка: для начинки можна використовувати свіжі фрукти та ягоди або густий фруктовий джем). Далі формуємо вироби. Робочу поверхню присипте крохмалем і викладіть тісто (тісто буде дещо липке). Руки змастіть крохмалем і розкатайте тісто в тонкий пласт, приблизно 2-5 мм. Сформуйте коло діаметром 9-10 см. Помістіть начинку 10 г в середину рисового коржика і утворіть кульку моті. Поставте кульки в холодильник на 30-40 хвилин.
Смачного!
Склад: борошно з клейкого рису.
Умови зберігання: зберігати у сухих, добре вентильованих, незаражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, окремо від продуктів з різким запахом, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Харчова цінність в 100 г:
- Енергетична цінність - 353 ккал/1500 кДж
- Білки - 6,7 г
- Жири - 0,7 г (з них насичені - 0,2 г)
- Вуглеводи - 80 г (з них цукри - 0,8 г)
- Сіль - 0,03 г
Вага: 700 г
Термін зберігання: 12 місяців
Основні | |
---|---|
Виробник | World's Rice |
Країна виробник | Україна |
Вага | 700 г |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Паперовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Дієтичні продукти |
- Ціна: 155 ₴