Кошик
2997 відгуків
Пробуйте новинку👉 тут
Низькокалорійні продукти для дієт, дієта дюкана. Доставка по Україні.
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
+380 (67) 381-49-09
Кошик

Ізомальт, порошок для збивних мас 500 г, НА ВАГУ

268 

+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
Готово до відправкиІзомальт, порошок для збивних мас 500 г, НА ВАГУ
268 
+380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • +380 (67) 381-49-09
  • Готово до відправки
  • Код: ФитФорма
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ізомальт, порошок для збивних мас 500 г. НА ВАГУ

 

Зефір, Суфле, Пташине молоко

 

 

Ізомальт - білий кристалічний порошок, розчинний у воді. Його водний розчин прозорий і безбарвний. Отримують внаслідок переробки сахарози, що міститься в цукрових буряках, цукровій тростині та меді.

Ізомальт на 40-60% менш солодкий, ніж цукор і чудово поєднується з багатьма натуральними ароматизаторами, підкреслюючи їх смак.

Застосування: Призначений для заміни цукру в низькокалорійних, дієтичних та діабетичних продуктах. Інгредієнт з успіхом застосовують як наповнювач кондитерських виробів і випічки, у виробництві карамелі, цукерок, шоколаду, драже, морозива, жувальної гумки та інших виробів. 1 г ізомальту замінює 0,5 г цукру.
Ізомальт повільніше застигають, тому більш практичний у роботі кондитерів над карамельними скульптурами.

Ізомальт у порошку призначений для виготовлення збивних цукерок та солодощів на кшталт "Пташине молоко", суфле, зефіру та нуги.

 

Умови зберігання: Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при t не вище 25 С і відносній вологості не більше 60%

Склад: Ізомальт (Е953)

Термін придатності: 3 роки

Маса нетто: 500 г

 

Енергетична цінність:
233 ккал на 100 г
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 97 г

Основні
Вага500 г
Країна виробникУкраїна
Форма випускуРозсипний
СкладЕритрел (Є968), сукралоза (Є955) екстракт стебла (Є 960)
Виробник
ВиробникFitForma
  • Ціна: 268 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner