Суміш для випікання без глютену "Універсальна", Bebig, 450 г
79 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- +380 (67) 381-49-09
- +380 (67) 381-49-09
- Готово до відправки
- Код: Bebig
Суміш для випікання без глютену "Універсальна", Bebig, 450 г
Тепер готувати запашну випічку без глютену стало легко. Тут підібрано найкраще співвідношення інгредієнтів, щоб ваші кулінарні шедеври подобались усій родині. Ретельно відібрана сировина гарантує відсутність глютену у будь-якій суміші "Bebig".
Готуй хліб за класичним рецептом "Bebig":
450 г суміші "Універсальна", 5 г сухих дріжджів, 10 г цукру, 270 мл води, 1 яйце, 20 мл рослинної олії.
Спосіб приготування:
Дріжджі та цукор додати в теплу воду та дати активізуватися 15 хвилин. Збити яйця кімнатної температури, додати яйцеву суміш до активізованої водно-дріжджової суміші. Додати олію. Все змішати. Не поспішаючи, влити рідину у суху суміш для хліба. Все ретельно змішати (тісто повинно бути як густа сметана). Тісто перекладаємо у форму для випікання, попередньо змастивши форму олією (ВАЖЛИВО: після того, як тісто підійшло, його не можна перекладати в іншу форму, тому викладайте тісто одразу в ту форму, в якій плануєте його випікати).Затягуємо харчовою плівкою. Даємо підійти протягом 1 години 15 хвилин при кімнатній температурі. Ставимо форму з піднявшимся тістом у попередньо розігріту духовку до t=180°C. Знижуємо температуру у духовці до t=160°C і випікаємо хліб 25-30 хвилин.
Склад: борошно рисове, крохмаль кукурудзяний, сіль.
Харчова та енергетична цінність в 100 г продукту:
- Енергетична цінність - 300 ккал/1255 кДж
- Білки - 5,27 г
- Жири - 8,3 г
- Вуглеводи - 48 г
Термін придатності: 12 місяців (дата виготовлення та кінцевий термін споживання зазначені на упаковці, номером партії є дата виготовлення)
Маса нетто: 450 г
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Bebig |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 450 г |
Термін придатності | 12 |
Тип | Дієтичні продукти |
Упаковка | Картонний пакет |
- Ціна: 79 ₴